Transport de marfa in Bucuresti. Cu cine si cu ce…

Dacă aveți dvs oamenii care încarcă și descarcă o să vă coste mai ieftin transportul. Altfel, aducem noi cine să manipuleze marfa, dar numai dacă ne spuneți! Deci doar dacă solicitați oameni pentru încărcat și descărcat vi-i punem la dispoziție.

Să spui că faci transport marfa in Bucuresti implica, in general, două lucruri. Unul este că ai un mijloc de transport cu care duci ceva pentru cineva, iar celălalt este că nu te limitezi doar la Bucuresti. Adică dacă omul vrea să-i duci un transport la Fundulea tu să zici nu, că acolo nu e chiar in oras! Nu se face asa ceva, daca vrei sa castigi bani o faci. Altfel spus, faci transporturi in tot Ilfovul, și chiar mai departe daca asa se cere…

transport marfa

Ati inteles, noi asta facem, transport marfa pentru oricine si oriunde pe aici prin zona asta. Hai, că dacă ne înțelegem și ni se merită, mergem oriunde în țară. Iar dacă vreți să vedeți cam ce putem duce, ce marfă și ce mobilă transportăm, adică ce volum, faceți click și studiați dimensiunile mașinii noastre.

Și ca să fim mai expliciți, poate n-ați înțeles asta până acum, noi suntem o firmă mică. Transportăm mărfuri și mobilă cu dimensiunile care le deduceți din fotografia pe care vi-am indicat-o mai sus. Noi nu avem personal sau parc de mașini cum au cei de la Orient, de exemplu. Și nici reputația celor de la Edy Spedition. Avem în schimb nevoia de a munci și de a ne întreține familiile.

Suntem o mână de oameni pentru care reputația înseamnă foarte mult. Nu ne permitem să înșelăm pe nimeni, noi facem doar transport marfa in conditii corecte.

>>> Condiții generale pentru transportul de marfa in Bucuresti

Conditii de transport

Când vorbim de condițiile de transport nu ne referim doar la siguranța mărfii dvs. Vrem să spunem mai mult. De exemplu, dacă vreți să vă fie mai ieftin transportul, ați putea să vă faceți dvs rost de oamenii care încarcă și descarcă. Chemați niște prieteni sau neamuri.

În rest, tot ce putem să vă promitem este că mergem cu grijă și ocolim pe cât posibil toate gropile din asfalt. Vrem ca marfa dvs sa ajungă întreagă la destinație.

De ce o firmă mică?

Desigur că am putea să spunem că noi suntem cei mai buni, noi ducem tot, noi facem tot. Nu este chiar așa, întotdeauna e loc de mai bine și tot timpul va fi cineva care are camioane mai mari și șoferi mai buni.

Dacă însă cantitatea de mărfuri pe care le aveți de trasnsportat este relativ mică, ori, poate, ea se poate transporta în mai multe ture, noi am putea fi o alegere bună. Dacă aveți nevoie de un transport ocazional, de o mutare sau ați făcut cumpărături mai voluminoase, din nou, noi suntem o alegere bună.

Am fi foarte încântați că dacă aveți nevoie de transporturi periodice și constante să faceți un contract cu noi. Ca abonamentul la telefon. Aveți de dus mereu ceva, noi am putea fi o soluție foarte bună, câștigăm și unii și alții.

Transport mobila bucuresti ieftin

Vreti un transport de mobila eficient si rapid.Noi suntem solutia .Pentru o ne ajuta si ne da informatii corecte de o canapea un frigider o dulap un birou trebuie sa aveti o ruletă la indemina si sa masurati exact dimensiunile corect.Nu contacteaza foarte multe Oameni Si nu ne intreaba de exemplu.Domnul si eu sa transporta o canapea de la bucuresti la ploiesti.Ajung la persoana respectiva si imi spune .Pai domnul oameni nu au adus.Eu mirat! Pai mati intrebat numai de transport, nu si de Manipulat.Oamenii nu stiu ce serviciu sa ceara sau ce inseamna doar transport sau si incarcat descarcat.Pina in urma am rezolvato dar trebuie sa ma duc de militari pana la rahova ca sa iau un baiat sa Putem cara canapeaua respectiv.Omu fiind mai in varsta mica data drept si am ajuns la o intelegere si finala a avut un sfarsit fericit. În orice meserie viata este plină de evenimente.Unele plăcute altele neplacute. Totul conteaza sa fie un ultim placut. Transportam marfa, mobila, mutari, relocari etc. In Bucuresti, dar si din Bucuresti catre orice localitate din tara cu autoutilitara duba de 3,5 tone (sarcina utila de marfa sau mobila trebuie sa fie de pana la 1400 kg)
Preturile de transport sunt minime si fixe!
– Preturi cuprinse intre 100 -150 lei orice cursa in perimetrul Bucurestiului.
– Pretul nu se stabileste pe km din Bucuresti catre alte localitati (se achita dus-intors), dar in functie de greutate si marfa transportata, volum, etc …..
– fiecare oprire la alta locatie in afara traseului de baza Incarcare sau Descarcare din marfa sau mobilierul transportat.
– Pentru incarcare sau descarcare, depaseste timpul alocat pentru manipularea marfii sau a mobilei nu se taxeaza dar trebuie tinut cont ca masina nu poate fi blocata in tot parcul zilei.
Aceste prețuri nu au inclus personalul de manipulare a mărfurilor sau a mobilei transportate.
În preț este inclus transportul gratuit până la beneficiar, 30 sau 60 de minute pentru încărcarea autoutilitară, autoturismul de descărcare de 60 de minute și 2 locuri pentru transportatorii mărfurilor transportate.
Pe parcursul transportului, mărfurile sau mobilele sunt asigurate cu cănițe și materiale tip burete.carton pentru a nu se deteriora pe parcursul transportului

Duba transport marfa

Duba transport marfa

Oferim servicii de transport marfa si mobila in bucuresti si provincie la preturi rezonabile cu dube mercedes sprinter de 10 si 13 metri cubi.Asiguram servicii complete de transport marfa, atat in Bucuresti cat si pe rute interne si externe, oriunde in Romania sau strainatate.Sarcina maxima este de 2 tone/masina. In cazul in care aveti o cantitate mare de marfa ce nu poate fi transportata intr-o singura zi, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0721213667.La cerere, asiguram personal calificat pentru incarcare/descarcare.Oferim servicii profesionale de transport mobila, atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Asiguram transport mobila la standarde europene in conditi de maxima siguranta si rapiditate, la preturi fara concurenta.Stim ca fara Dvs. nu putem exista, iar Dvs. aveti nevoie de noi, fapt pentru care va punem la dispozitie servicii de mutare si relocare complete. Pentru pentru multi dintre noi, caminul este unul din cele mai importante lucruri si schimbarea acestuia reprezinta un moment special ce trebuie tratat ca atare.